Despre noi

Povestea noastra :)

Povestea noastra este una ambitioasa ;). Din dorinta de a schimba stilul de shopping si satule de piata suprasaturata de articole vestimentare confectionate pe banda rulanta, unde calitatea este pusa pe locul doi in detrimentul cantitatii, am creat Ferah!

In spatele acestui brand stau doua femei, generatii diferite, mama si fiica, dar care atunci cand vine vorba de calitate au aceeasi nemultumire. De multe ori ne-am aflat in situatia in care eram coplesite de multitudinea articolelor vestimentare a caror calitate este de multe ori indoielnica...practic "cat dai, atata face".

Nu se asaza bine pe tine, cusatura fuge intr-o parte, materialul se decoloreaza la prima spalare, se mai si descoase pe ici-colo si asa mai departe. Toate cunoastem povestea, in care de multe ori ne spunem: "mai bine dadeam un ban si acum nu mai aveam probleme".

Tot mereu in cautare de produse de calitate care sa ne faca sa ne simtim increzatoare si sigure pe noi, am decis sa infiintam acest boutique pret-a-porter unde ne-am promis ca intotdeauna calitatea si serviciile oferite vor fi mai presus de orice si in care sa oferim produse confectionate din materiale fine, de calitate, a caror croiala sa fie menita sa ne puna in valoare, indiferent de silueta.

Avem planuri mari, dar pentru inceput va vom oferi articole de imbracaminte produse doar in Europa, exclusiv online pe www.ferah.ro.

Dar destul cu vorbaria, acum te invitam sa rasfoiesti paginile site-ului nostru ca sa te convingi singura :)

Daca vrei sa vorbim, iti raspundem cu drag la:

Nr de tel: 0739.623.858

E-mail: contact@ferah.ro

Sau daca vrei sa mai auzi de noi doar din cand in cand, te poti abona la newsletter-ul nostru.